کارت حافظه

ساخت وبلاگ

فرآیند توسعه نرم افزار
فرایند توسعه نرم افزار به چه معناست؟
فرآیند توسعه نرم افزار اصطلاحی کلی است که فرآیند آرشیو بیش از حد تولید یک محصول نرم افزاری را توصیف می کند. این فرآیند که بعضاً به عنوان چرخه حیات نرم افزار شناخته می شود ، ممکن است برای اجرای یک برنامه واحد یا یک سیستم گسترده ERP استفاده شود.

اگرچه تعریف استانداردی وجود ندارد ، اما بیشتر فرآیندهای توسعه شامل فعالیتهای زیر است:

جمع آوری نیازها
طرح
پیاده سازی
آزمایش کردن
نگهداری

تبلیغات

Techopedia روند توسعه نرم افزار را توضیح می دهد
شرکت ها غالباً یک فرآیند توسعه متناسب با پرسنل و منابع آنها انتخاب می کنند. چندین روش فرآیند توسعه وجود دارد و مجموعه ای رو به رشد از سازمانهای استاندارد ساز نرم افزار در حال اجرا و رتبه بندی روشهای مختلف هستند.


حداقل محصول زنده (MVP) به چه معناست؟
حداقل محصول مناسب (MVP) یک تکنیک توسعه است که در آن یک محصول یا وب سایت جدید با ویژگی های کافی برای جلب رضایت پذیرندگان اولیه تولید می شود. مجموعه نهایی و کامل ویژگی ها فقط پس از در نظر گرفتن بازخورد کاربران اولیه محصول طراحی و توسعه یافته است.

این مفهوم توسط اریک ریز ، مشاور و نویسنده استارتاپ ها رواج یافته است.


تبلیغات

Techopedia حداقل محصول زنده (MVP) را توضیح می دهد
حداقل محصول مناسب (MVP) تجزیه شده ترین نسخه از محصولی است که همچنان قابل عرضه است. دموی محصولات ، پروژه های سرمایه گذاری گسترده و صفحات فرود همه نمونه های متداول MVP هستند.

در برخی موارد ، MVP می تواند تکه ای از سایر ابزارهای موجود باشد تا بتواند قبل از اینکه به عنوان یک ابزار اختصاصی یا نرم افزاری ساخته شود ، دوام بیاورد.

یا اینکه می تواند در بیرون عملکردی "به نظر برسد" در حالی که توسط انسان به صورت دستی اداره می شود ("Flintstone" یا "Wizard of Oz" MVP).

سه ویژگی اصلی یک محصول حداقل زنده
ارزش آن به اندازه کافی است که مردم مایل به استفاده از آن یا خرید اولیه آن هستند.
این نشان دهنده سود کافی در آینده برای حفظ فرزندان اولیه است.
این یک حلقه بازخورد برای هدایت توسعه آینده فراهم می کند.
تیم در حال توسعه یک MVP هیچ وقت را صرف هر چیزی بیش از حداقل ضرر نمی کند و به مرور زمان هنگام ارزیابی استفاده از مشتری و ترجیحات مشتری ، هر ویژگی دیگری را ایجاد می کند.

ممکن است محصول حتی به طرز چشمگیری تغییر کند یا حتی رها شود زیرا بازخورد کاربران به طور قابل توجهی از پروژه اصلی جدا می شود. با این حال ، تیم های در حال توسعه هیچ منبعی (تلاش ، وقت ، پول ، تبلیغات) را برای محصولی که واقعاً هیچ کس نمی خواهد ، به آن نیاز ندارد یا دوست ندارد هدر نمی دهند.

نكته مهم در مورد این روش توسعه این است كه فرض می شود كه پذیرندگان اولیه می توانند چشم انداز یا وعده محصول نهایی را ببینند و بازخورد ارزشمندی را كه برای هدایت توسعه دهندگان به جلو لازم است ، ارائه دهند.

تمام تمرکز یادگیری در طول تولید محصول با جمع آوری اطلاعات از مشتریانی است که قبلاً معتبر هستند.

مشاهده کاربران هنگام استفاده از محصول بسیار قابل اعتمادتر از تلاش برای تأیید فرضیه های بازاریابی با استفاده از پرسشنامه یا پیش بینی است. یک دام مشترک این است که یک محصول استخوانی برهنه عرضه کنیم که بسیار کمتر از انتظارات کاربران است و به هیچ وجه قابل استفاده نیست.

به طور کلی ، روش MVP به ویژه برای محصولات فنی گرا که توسط کاربران فنی استفاده می شود و اغلب مشتاق ارائه بینش عملی در مورد بهبود یا به روزرسانی محصول هستند ، قابل اجرا است.

مفهوم MVP ، در واقع ، به طور گسترده ای توسط بسیاری از افراد عمودی در صنعت انفورماتیک پذیرفته شده است. به عنوان مثال ، بسیاری از بازیهای ویدیویی امروزه ماهها (بعضاً سالها) را به محصولات زودرس می گذرانند و با رشد جامعه به آرامی توسعه می یابند.

برخی از امتیازات محبوب ، مانند Farmville ، با استفاده از ویژگیهای جدید گیم پلی در طول زمان ، ضمن بهبود تدریجی تجربه کاربر ، از مفهوم MVP استفاده کردند.

سایر موارد مهم استفاده از رویکرد MVP در دنیای انفورماتیک ، شامل استارت آپ های کلیدی است که در نهایت به موفقیت دست یافتند ، مانند Facebook ، Airbnb ، Dropbox و Twitter.
برنامه نویسی افراطی (XP)
برنامه نویسی افراطی (XP) یعنی چه؟
Extreme Programming (XP) یک روش توسعه نرم افزار شدید ، منضبط و چابک است که بر روی کدگذاری در هر مرحله از چرخه عمر نرم افزار (SDLC) تمرکز دارد. این مراحل عبارتند از: ادغام مداوم برای کشف و رفع مشکلات در اوایل روند توسعه درگیری مشتری و بازخورد سریع این رشته های روش XP از چهار مقدار کلیدی زیر از کنت بک ، مبتکر XP تهیه شده است: ارتباط: ارتباط بین اعضای تیم و مشتریان باید برقرار باشد به طور مکرر و بدون ترس از انتقام جویی ، منجر به بحث درباره پروژه آزاد می شود. سادگی: این شامل استفاده از ساده ترین طراحی ، فناوری ، الگوریتم ها و تکنیک ها برای تأمین نیاز مشتری برای تکرار پروژه فعلی است. بازخورد: بازخورد باید در چندین سطح مشخص وجود داشته باشد ، به عنوان مثال ، آزمایش واحد ، بررسی کد و یکپارچه سازی. شجاعت: تصمیمات دشوار اما مورد نیاز را اجرا کنید.

تبلیغات

کارت حافظه

رایکا33...
ما را در سایت رایکا33 دنبال می کنید

برچسب : خرید کارت حافظه , کارت حافظه ,کارت حافظه چیست, نویسنده : رایکا raika33 بازدید : 135 تاريخ : يکشنبه 19 ارديبهشت 1400 ساعت: 21:10